Cacing NMRV geared 200w AC MOTOR 220V / 380V 1PH ATAWA 3PH AC MOTOR

Katerangan Singkat:

BOBET khusus dina motor leutik sareng sedeng, motor cerdas sareng desain motor khusus énggal, pabrik sareng ngajual. Produk utamina kalebet motor pengurangan, motor tanpa sikat, motor stepper, motor komunikasi beus, motor klompok, Ring motor magnet lengkep, supir sareng pengontrol sareng produk listrik cerdas. Ukuran motor Modél motor Modél Ngaran Tegangan Sukaréa (HZ) Teu aya beban (rpm) Térori Rated (Nm) Kakuatan (w) Teu aya beban (A) wormreducer RV ...


Jinis Produk

Detil séjén

Produk Tag

BOBET khusus dina motor leutik sareng sedeng, motor cerdas sareng desain motor khusus énggal, pabrik sareng ngajual. Produk utamina kalebet motor pengurangan, motor tanpa sikat, motor stepper, motor komunikasi beus, motor klompok, Ring motor magnet lengkep, supir sareng pengontrol sareng produk listrik cerdas.CE certisficated NMRV worm geared 200w 240V AC MOTOR 220V/380V 1PH OR 3PH AC MOTORCE certisficated NMRV worm geared 200w 240V AC MOTOR 220V/380V 1PH OR 3PH AC MOTORCE certisficated NMRV worm geared 200w 240V AC MOTOR 220V/380V 1PH OR 3PH AC MOTOR

Ukuran motor

 CE certisficated NMRV worm geared 200w 240V AC MOTOR 220V/380V 1PH OR 3PH AC MOTOR

 

CE certisficated NMRV worm geared 200w 240V AC MOTOR 220V/380V 1PH OR 3PH AC MOTOR

Kinerja motor
Ngaran Modél Voltaseu Frékuénsi (HZ) Henteu aya laju beban (rpm) Dibérés torsi (Nm) Kakuatan (w) Henteu aya bebancurrent (A) RV wormreducer Teuing Kaluaran kaluaran (rpm) Kaluaran torsi (Nm) Certisfic-ation
220 / 240vAc motor 220V1P 50/60 1400 0,8 200w 1.2 5-100 14-280 60 Cép
220V / 240 motor AC 220V3P 50/60 1400 0,8 200w 1.2 5-100 14-280 60 Cép
380VAC motor 380V1p 50/60 1400 0,8 200w 0,7 5-100 14-280 60 Cép
380VAC motor 380V3P 50/60 1400 0,8 200 0,7 5-100 14-280 60 Cép

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 2 3 4 5 6

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami