Pabrik Pabrik

7
9
8

Prosés tés produk

14

Ti mimiti waktos naroskeun pelanggan, urang mimiti masukan inpormasi kana sistem manajemén kualitas perusahaan, kalebet ngayakeun bahan baku, pamiji conto sareng uji coba, pangujian nasabah, pindaan inpormasi inpormasi, dugi produksi massa, umpan balik data dina situs, ngaliwatan siklus produk sareng siklus produksi, pikeun mastikeun kualitas produk ketat.

Proses uji tampilan

10

Parameter tés-Performance ujian-Hirup sareng tés lingkungan