12v cacing gear wiper motor

Katerangan Singkat:

Max 120w 200rpm, 12v / 24v 10Nm cacing gear dc motor (motor wiper) Nama motor: 76 motor wiper motor ukuranana: diaméter 76mm Réduksi Réduksi: 25/60/75 (rasio sanésna tiasa janten adat) BOBET spesialis dina leutik sareng sedeng- motor ukuran, motor calakan cerdas sareng desain motor khusus énggal, pabrik sareng ngajual. Produk utamina kalebet motor pengurangan, motor tanpa sikat, motor stepper, motor komunikasi beus, motor kluster, Ring motor magnet lengkep, supir sareng pengontrol sareng hubungan listrik cerdas ...


  • Ngaran Produk: 12v / 24v motor wiper
  • Jenis kotak gear: kotak gear cacing logam
  • Voltaseu: 12v / 24v
  • Torsi: 10Nm
  • Laju: 20-200rpm
  • Dianggo wiper, angkat, panto, garasi, meuseul
  • Item disesuaikan: aci, tegangan kabel, laju, torsi
  • Jinis Produk

    Detil séjén

    Produk Tag

    Max 120w 200rpm, 12v / 24v 10Nm cacing gear dc motor (motor wiper)

    Ngaran Motor: 76 wiper motor

    Ukuran motor: diaméter 76mm

    Rasio Réduksi: 25/60/75 (rasio sanés tiasa janten adat)

    BOBET khusus dina motor leutik sareng sedeng, motor cerdas sareng desain motor khusus énggal, pabrik sareng ngajual. Produk utamina kalebet motor pengurangan, motor tanpa sikat, motor stepper, motor komunikasi beus, motor klompok, Ring motor magnet lengkep, supir sareng pengontrol sareng produk listrik cerdas.12v wiper motor size

    Ngaran Produk
    76mm DC cacing gear wiper motor
    Bahan
    logam
    Voltaseu
    12 / 24v
    kagancangan
    20-200rpm
    Torsi
    10-80kg.cm
    Kauntungannana
    diménsi leutik, bising low, harga rendah
    Sertifikasi
    CE, ROHS
    Lamaran
    konci listrik, lebu Autonatik, klep listrik


    dec-motor.com

    dec-motor.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 2 3 4 5 6

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami